Kortingsvloeren – Opties met een beperkt budget

Als u ooit vloeren heeft geprijsd, weet u hoe duur het kan zijn. Hardhouten vloeren kunnen bijvoorbeeld zo duur zijn als $ 5 per vierkante voet. Dit betekent dat het herstellen van een decorvloer goedkoop laminaat woonkamer van 15 bij 15 voet $ 1.125 zou kosten. Zelfs een kleine kamer van 100 vierkante meter kan u tot $ 500 kosten als u deze zelf installeert. Als u een betaalbare vloeroptie wilt die u de uitstraling van echte hardhouten vloeren biedt, moet u een houten laminaatvloer overwegen.

Een geweldige goedkope vloeroptie is een houten laminaatvloer. Deze vloeroptie biedt u een verscheidenheid aan houtafwerkingen in een duurzaam product dat gemakkelijk door doe-het-zelvers kan worden geïnstalleerd. Het wordt aangeboden in lokale bouwmarkten, lokale vloerenwinkels en door online vloerdistributeurs.

Om goedkope laminaatvloeren te vinden, moet u rondkijken. Doorgaans variëren laminaatvloerplanken tussen $ 1,77 per vierkante voet en $ 4 per vierkante voet, afhankelijk van het merk, de stijl en de kwaliteit van de planken. Als u geïnteresseerd bent in een van de duurdere laminaatvloerplanken, wacht dan op een laminaatverkoop. Deze worden meestal gehouden aan het begin en aan het einde van de bouwseizoenen. Ook tijdens de midwinteruitverkoop in januari en februari vindt u geweldige uitverkoopprijzen. U kunt ook geweldige prijzen voor laminaatvloeren vinden door te winkelen bij een vloerendiscounter of groothandel. Deze winkels bieden superlage prijzen voor vloeren, maar u zult waarschijnlijk een minimale bestelling moeten plaatsen om de beste prijzen te krijgen.